כניסה
למנויות
צרו קשר

תבשיל עוף של גלית

 תבשיל עוף של גלית

רכיבים:

עוף שוקיים/ירכיים
2-3 בצלים
4-5 שיני שום כתוש
סלסלת פטריות
תפו"א
מלח
פלפל

אופן הכנה:

לוקחת סיר מרססת בתרסיס שמן משחימה את הבצל ברגע שהזהיב מניחים את חתיכות העוף נותנים להם גם השחמה קלה.
בשלב זה שופכת מים רותחים עד קצת מעל גובה העוף

מתבלת במלח ופלפל
מוסיפה את הפטריות הטריות נותנת בערך כ3/4 שעה של בישול על אש נמוכה, מוסיפה תפו"א לקראת סוף הבישול שעורך כשעה וחצי סהכ'. כותשת שום ונותנת עוד 2 דקות והתבשיל מוכן בהצלחה ובתיאבון!

איך נתייחס:

כרעיים = 4 מנות חלבון

משולש עוף = 3 מנות חלבון

פולקה = 1 מנת חלבון

*עוף ללא עור.

תפו"א = מנת פחמימה

 

להאמין. לפעול. להגשים.